Free cookie consent management tool by TermsFeed

6 MAJ 2022

Swegreen deltar i nystartade mässan Nordic Future Food

Swegreen kommer vara på plats med en stor mässmonter och en föreläsning när den svenska och nordiska livsmedelsbranschen samlas på den helt nya mässan och konferensen Nordic Future Food 2022.

Precis innanför entrén på Kistamässan har Swegreen byggt upp en iögonfallande monter och representanter från bolaget kommer att vara på plats för givande samtal både onsdagen den 11 maj och torsdagen den 12 maj 9.00-17.00.

En helt ny mötesplats

Med Nordic Future Food 2022, som hålls på Kistamässan, får livsmedelsbranschen en gemensam mötesplats för den viktiga livsmedelsindustrin – Sveriges tredje största industri. En mässa som pågår under två intensiva dagar med utställare, branschfolk, talare och start-ups som fokuserar på innovationer och produktion som visar framtidens möjligheter för hela livsmedelsbranschen.

Swegreen tar plats på scenen

Swegreen har fått äran att öppna mässan på torsdagen 12 maj då vår Chief Innovation Officer Sepehr Mousavi tar plats på scenen på Nordic Future Food klockan 9.45-10.15. Han kommer att hålla en spännande föreläsning på temat ”Future of Farming.”

En mängd intressanta namn

Nordic Future Food är Sveriges och Nordens främsta mässa och konferens för framtidens livsmedel och livsmedelsproduktion. En självklar plats för allt från spännande samtal, kunskapsöverföring och en chans att knyta nya kontakter. Bland de medverkande finns en mängd intressanta namn, som Anders Svensson VD Ica Sverige, Johan Augustsson VD Lidl och Anna Wallenberg VD Reitan Convenience Sweden.

Läs mer om mässan: https://nordicfuturefood.se

Sepehr Mousavi
Chief Innovation Officer Swegreen
Torsdag 12 maj 9.45 – föreläsning ”Future of Farming”