Free cookie consent management tool by TermsFeed

11 JULI 2023

Sommarhälsningar från Swegreen!

Vi hoppas att Ni alla njuter av sommaren! Här på Swegreen har vi två spännande nyheter att dela med oss av.

Swegreen + Coop = Sant

Vi kan stolt meddela vårt strategiska partnerskap med Coop! Tillsammans introducerar vi butiksodlingar och leverans av färska grödor i Coops butiker. Genom detta partnerskap har vi etablerat våra första lokala butiksodlingar i tre utvalda Coop-butiker. Detta banbrytande samarbete markerar en betydande milstolpe för att säkerställa tillgången på högkvalitativa och butiksodlade grönsaker.

De första tre Coop-butikerna som kommer att ha Swegreens odlingsenheter är Stora Coop Port73 i Haninge, Stora Coop Bromma och Stora Coop Stuvsta. Coop, med sitt starka fokus på hållbarhet och innovation, är en fantastisk partner för oss att introducera våra butiksodlingar till en bredare publik. Vill Ni också ha en egen odling, hör av Er så tar vi ett förutsättningslöst första samtal.

Techarenan Challenge

Förra veckan hade SweGreen den fantastiska möjligheten att medverka i Almedalen som en av finalisterna i Techarenan Challenge. Techarenan arrangerar årligen en entreprenörstävling för att lyfta fram de bästa startup- och tillväxtföretagen i Norden. Tävlingen har pågått sedan 2014 och riktar sig till företag med unika innovationer och affärsidéer som har potential att kommersialiseras på den globala marknaden. Detta prestigefyllda evenemang samlade de 30 bästa nordiska startup-företagen från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, som valts ut av branschexperter från över 500 nomineringar. Vi är förstås extremt stolta att vara en av de 30 utvalda bolagen.

Vi vill passa på att önska Er alla en riktigt härlig grön sommar fylld med sol, glädje och hållbara val. Tack för ert fortsatta intresse för Swegreen. Vi ser fram emot att dela fler spännande nyheter med Er framöver.

Glad sommar!

Med vänliga hälsningar,
Team Swegreen

För mer information, kontakta
Janne Andersson
Global Sales Director
janne.andersson@swegreen.se
+46(0) 703 717 792

Pierre Mohlin
CEO
pierre.mohlin@swegreen.se
+46(0) 708 155 678